Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

UP!

A 2022 év elején kezdettét vette a vállalat UP! Tehetség menedzsment programja, melynek célja a tehetséges kollégák azonosítása és támogatása a további fejlődésükben, valamint a személyes ambícióik elérésében. A programban mind a felsőfokú, mind a középfokú végzettségű kollégáknak lehetősége van részt venni: 2022 őszében elindult az UP! művezető utánpótlás program is.

 

A kiválasztott felsőfokú talentek három csoportba tartozhatnak - Young, Expert valamint Leadership -, vállalati tapasztalat és személyes céljaik alapján.

 

A 2-3 éves program során a kollégáknak lehetőségük van egyéni és csoportos készségfejlesztésre, vezetői vagy szakértői mentorálásban való részvételre, a vállalat más szervezeteinek megismerésére, tapasztalat cserére senior kollégákkal valamint szakmai fejlődésre is.

 


Büszkék vagyunk rá, hogy 2022-ben közel 180 tehetséges kolléga kezdte meg fejlesztési útját a programban.

 

 

 

 pexels-fauxels-3183150

 

 

 

  

 

 

Megosztom

Jelentkezz hozzánk iskolai programra!

Szakmai gyakorlat, szakdolgozat-konzultáció vagy duális képzésünk után érdeklődnél? Küldd el jelentkezésedet és felvesszük veled a kapcsolatot!

Jelentkezem

Etiam ornare diam eget risus iaculis interdum. Fusce pharetra accumsan interdum. Proin nec ante ligula. Vivamus vestibulum elit sem, vitae scelerisque nunc sagittis a.

Kapcsolat