Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

Vegyipari átképzés

 

A vegyipari rendszerkezelők képzése korábban szakképzési intézmények bevonásával OKJ képzésként indult, ahol a képzés során az elméleti oktatást az intézmény végezte, a gyakorlati helyet és hozzá tartozó ismeret elsajátítását a BorsodChem biztosította. A rendszerkezelői képzés a szakképzés átalakítás és OKJ képzések megszűnése miatt átszervezésre került és a BC Technológiai rendszerüzemeltető belső képzésként 2021. februárjában indult először.  A képzés célja a vállalati beruházások létszámigényének kielégítése, illetve a magabiztos, BC-specifikus ismeretekkel rendelkező munkavállalók felkészítése a BC technológiák üzemeltetéséhez.

A tananyagtartalom összeállításakor, azt tartottuk szem előtt, hogy a BorsodChem technológiai üzemeibe olyan rendszerüzemeltetők kerüljenek, akik használható tudással rendelkeznek a magas szintű folyamatok üzemeltetéséhez. Ehhez a kémiai és műszaki alapozó ismeretek mellett meghatároztuk a BC-s technológiák üzemeltetéséhez hasznos ismeretanyagok. Törekszünk arra, hogy az elméleti tananyagot digitális anyagokkal, gyakorlati példákon keresztül és szemléltető eszközök bevonásával mutassuk be résztvevőinknek, segítve ezzel a tananyag elsajátítását és megalapozzuk a technológiai területen való helytállásukat. A közeljövőben az Oktatási Központ mellé tervezett kisüzem megvalósításával és beüzemelésével kívánjuk kiszélesíteni, gyakorlatiasabbá tenni az oktatást.

 

Az indulástól 2022. év végéig 5 csoport, közel száz fő képzése valósult meg.

 
Következő BC Technológia rendszerüzemeltető belső képzés tervezett indulása 2023. szeptember. Ne maradj le, jelentkezz hozzánk!

 

Miért? Mert BC Technológiai rendszerüzemeltetőként olyan szakemberré válhatsz, aki

 

  • a BorsodChem technológiai üzemeiben önállóan vagy munkahelyi vezető irányítása mellett végzi a vegyipari gyártási folyamatok végrehajtását, készülékek, berendezések üzemeltetését,

  • a korszerű ipari mérő- és ellenőrző rendszerek segítségével kapott információk alapján a technológiai utasítás szerint képes beavatkozni a gyártási folyamatba,

  • elvégzi az egyszerűbb karbantartó, javító munkákat.

 

Képzés időtartama: 3 hónap, munkanapokon napi 8 óra. Összesen 504 óra, amiből 480 óra elmélet és 32 óra üzemi gyakorlat.

Képzés felépítése: A képzés munkanapokon napi 8 órában kerül megszervezésre. Összesen 504 óra, amiből 480 óra elmélet és 32 óra üzemi gyakorlat.

Az oktatások helyszíne: Oktatási Központ (BorsodChem II. telep) és a BorsodChem üzemei

 

Toborzással kapcsolatos információ kérhető: Melhárt Réka Eszter +3648522358

Képzéssel kapcsolatos információ kérhető: Kovács Gabriella és Pogonyi Mihály József +3648522334

 

 

 

Megosztom

Jelentkezz hozzánk iskolai programra!

Szakmai gyakorlat, szakdolgozat-konzultáció vagy duális képzésünk után érdeklődnél? Küldd el jelentkezésedet és felvesszük veled a kapcsolatot!

Jelentkezem

Etiam ornare diam eget risus iaculis interdum. Fusce pharetra accumsan interdum. Proin nec ante ligula. Vivamus vestibulum elit sem, vitae scelerisque nunc sagittis a.

Kapcsolat